ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

واکنش نماینده مجلس به فایل صوتی ظریف

واکنش نماینده مجلس به فایل صوتی ظریف نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اظهارات اخیر وزیر امور خارجه نشان داد که مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و نیویورک است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در فایل منتشر شده از وی، گفت: اظهارات ظریف در این فایل صوتی نشان می‌دهد مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و مکتب نیویورک است.

 

وی افزود: اینکه گفته می‌شود بنایی برای انتشار این فایل صوتی وجود نداشته و عامل نفوذی باعث این کار شده باید بگویم که در وزارت امور خارجه چنین نفوذهایی زیاد اتفاق می‌افتد و عوامل نفوذی زیاد وجود دارند.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس اظهار داشت: با توجه به اینکه به پایان کار دولت نزدیک می‌شویم دولت و آقای ظریف به دنبال آن هستند تا از این طریق ناکامی‌های خود را به گردن دیگران بیندازند لااقل آنها را در این ناکامی‌ها شرکت معرفی کنند.

 

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: این صحبت‌ها و اظهارنظرها مصرف انتخاباتی هم دارد اما واقعیت این است که کارنامه آقای ظریف به قدری سیاه است که با اینگونه اظهارات پاک نمی‌شود.

 

وی افزود: همه برای اینکه وجهه خوبی از خود نشان دهند سعی می‌کنند تا خود را همراه شهید سلیمانی معرفی کنند و اگر عکسی با وی دارند آن را منتشر کنند اما آقای ظریف راه تخریب شهید سلیمانی را در پیش گرفته و گویا متوجه نیست که با توجه به محبوبیت سردار شهید سلیمانی این مسیر برای وی نتیجه عکس در پی خواهد داشت.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس در پایان گفت: پرونده آقای ظریف و دولت به قدری سیاه است که اینگونه اقدامات و اظهارنظرها نمی‌تواند برای آنها فایده‌ای داشته باشد و حتی ممکن است نتیجه معکوس به همراه داشته باشد.

 

اخیراً فایل صوتی از محمدجواد ظریف منتشر شده که وی در آن عنوان می‌کند در جلساتی که با مقامات کشور داشتیم فرماندهان میدان در دستگاه سیاست خارجی تأثیر می‌گذاشتند و هیچگاه نشد که آنها حرف من را به عنوان وزیر امور خارجه مدنظر قرار دهند و پیگیری کنند و عنوان می‌کند به عنوان نمونه شهید سلیمانی این عملکرد را داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار